суббота, 1 ноября 2014 г.

Нейтральне обладнання з нержавійки

У харчовій промисловості існує таке поняття, як нейтральне обладнання.

Цей термін характеризує досить широкий спектр предметів, які стикаються з продуктами харчування. Тому вимоги до якості виготовлення мийок, піддонів, столів і стелажів, якими укомплектовуються різні підприємства з виробництва готових продуктів харчування і напівфабрикатів, торгові зали продуктових супермаркетів, а також кухні барів і ресторанів, пред'являються дуже жорсткі. Головний критерій - відсутність процесів окислення при контакті їжі з робочою поверхнею, термостійкість, екологічна безпека і довговічність обладнання. Одним з найбільш універсальних матеріалів, який відповідає всім перерахованим вище вимогам, зручний в експлуатації і володіє прекрасними гігієнічними властивостями, є нержавіюча сталь.

Нейтральне обладнання з нержавійки сьогодні користується величезною популярністю, як на виробництві, так і в сфері обслуговування за рахунок прекрасних експлуатаційних характеристик сплаву, який має підвищену зносостійкість, не схильний до корозії і деформацій. Крім цього, нейтральне обладнання з нержавіючої сталі часто експлуатується в умовах несприятливого впливу агресивних середовищ - води, пара, миючих засобів, соди, солі та оцту. Дерев'яний і пластиковий інвентар, наражаючись постійним хімічним і термічним впливам, швидко зношується, інші металеві сплави можуть взаємодіяти з продуктами харчування, змінюючи їх склад і смакові властивості. До того ж, дерево і пластик з часом можуть стати розсадником бактерій. І лише нейтральне обладнання з нержавіючої сталі служить багато років, зберігаючи свою функціональність і забезпечуючи вимоги санітарних норм при експлуатації.

Нейтральне обладнання з нержавійки включає в себе стаціонарні пристрої і пристосування, до яких відносяться вітрини для розміщення продуктів харчування, лінії роздачі їжі в їдальнях і кафе, підйомники-накопичувачі для посуду, столових приладів і підносів, салат-бари, столи для касових апаратів, витяжки та системи вентиляції в кухонних приміщеннях, мийні ванни і котломойкі. Пересувне нейтральне обладнання з нержавіючої сталі це - столи охолодження готових страв, оброблення м'яса та розкочування тіста, шафи, стелажі і полиці для зберігання посуду, стійки для столових приладів і хлібобулочних виробів, сушіння, а також візки для транспортування готових страв і напівфабрикатів. Крім цього, нейтральне обладнання з нержавійки сьогодні широко представлено листами і формами для випічки виробів з тіста, піддонами і лотками, подтоварниками і підносами.

Незважаючи на те, що комплектація підприємств, торгових об'єктів і місць громадського харчування нейтральним обладнанням з нержавіючої сталі - задоволення не з дешевих, багато підприємств воліють один раз витратитися на його придбання, ніж щорічно купувати більш дешевий, але ненадійний і небезпечний інвентар. Однак скоротити витрати можна шляхом виготовлення необхідних предметів під замовлення, що дозволить не тільки з максимальною ефективністю використовувати робочий простір, а й розробити фірмовий стиль підприємства. Висококласні фахівці нашої компанії готові запропонувати Вам свої послуги з виготовлення необхідного нейтрального обладнання з нержавійки.

Замовити нейтральне обладнання з нержавійки з доставкою та встановленням ви можете в містах Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Львів, Луганськ, Миколаїв, Луцьк, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернігів, Черкаси, Чернівці та інших містах України.

З усіх питань звертайтеся:

"НержСталь"
Адреса: вул. Лисенка 43, м.Андрушівка, Житомирська обл., Україна
Телефони: +38 (096) 966-6767, +38 (093) 966-6767
E-mail: nerzhsteel@yandex.ua
Сайт: http://nerjstal.pp.ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий